medikal

05:48
0


*SU ARITMA ROBOTUNUN ÜÇ TEMEL FAYDASI



1-SAĞLIK: Vücudumuzun yaklaşık %70, Kanımızın %80, Beynimizin %90, Karaciğerimizin %86 sudur. Yani vücudumuzun büyük bir kısmı sudan ibarettir. Bu nedenle sağlımız içtiğimiz suyun kalitesine bağlıdır.

2-EKONOMİK: Dört kişilik bir aile sağlıklı bir yaşam için yemeğe, çaya, ve içmeye hazır su kullandığında haftada en az 5 damacana su tüketmesi gerekmektedir. Bu da aylık yıllık bazda hesaplandığında büyük bir meblağ tutmaktadır. Bu nedenle bu cihazımız kendini kısa zamanda amorti ederek, daha sonraki zamanlarda aile bütçesine katkı sağlamaktadır. Hem bu sistemle ortalama bir damacana parasına 18-20 damacana içme suyu elde edilmektedir.

3-KONFOR: Bu sistem sayesinde en kaliteli içme suyunuz 24 saat 365 gün mutfağınızdan akar. Kapınıza her seferinde değişik kişilerin gelmesine meydan vermez, Su için telefon etmenize, sucuyu beklemenize gerek kalmaz. Kısaca içme suyu problemini kafanızdan tamamen silinerek size eşsiz bir konfor sunar. Bu sistem Avrupa Ülkelerinden çok yayın kullanılmakta, Ülkemizde de gün geçtikce giderek yaygınlaşmaktadır.

Artık günümüz insanı, dışarıdan temiz su bulma derdine düşmeyip, işyeri ve evine gelen musluk suyundan, Nasa’da, İlaç firmalarında, büyük içecek ve gıda üretim firmalarında kullanılan, en son teknoloji R/O sistemi sayesinde en kaliteli ve sağlıklı suyu gönül rahatlığıyla kana kana içmektedir. Bu sistem gittikçe artarak yayınlaşmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder